Omakuutio -vakuutusportaali

Ovatko yrityksesi vakuutus- ja vahinkoasiat levällään etkä saa vakuutukirjoista selkoa? Haluaisitko tietää, miten vakuutusmaksunne ovat kehittyneet ja mitä vastinetta olette saaneet rahoille?

Hoitopalveluasiakkaanamme saat käyttöösi markkinoiden kattavimman vakuutusportaalin, josta löydät kaiken olennaisen vakuutuksista ja vahingoista valmiiksi pureskeltuna.

Vakuution omakuutio vakuutusportaali avattuna kannettavalla

Kaikki olennainen vakuutuksistanne parin klikkauksen päässä

Omakuutiosta löydät kattavan ja ajantasaisen yhteenvedon yrityksesi vakuutuksista. Saat helposti tietoa voimassa olevista vakuutuksista, niiden kattavuudesta sekä maksuista.

Reaaliaikaista tietoa vahingoistanne

Tarkkailemme yrityksesi vakuutusmaksu- ja vahinkokehitystä, etteivät vakuutusmaksunne nouse perusteettomasti. Lisäksi pyrimme aina löytämään asiakkaan riskien kannalta järkevät ja kustannustehokkaat vakuutusratkaisut.

Automaatiolla parempaa palvelua

Vakuutusportaalin automaatio toiminnoilla pystymme palvelemaan paremmin asiakkaitamme. Sen avulla saamme tietoa päättyvistä vakuutuksista, keskeneräisistä vahingoista sekä poikkeuksellisesta maksukehityksestä.​

Kaikki dokumentit tallessa

Omakuutiosta löydät myös vakuutusdokumentaation, jottei sinun tarvitse niitä itse taltioida. Tallennamme tarkastamamme dokumentit ja toimitamme ne kommenttien kera teille yrityksellenne.

Omakuutio vakuutusportaali on helpottanut suuresti SATOn vakuutusten ja vahinkojen hallinnointia

Omakuutio vakuutusportaalin tilastonäkymä

Tilastoja yrityksesi vakuutusten optimoinnin tueksi

Omakuutiosta löydätte kätevästi tilastotietoa vakuutuksistanne. Sieltä löytyy erittely vakuutusmaksu- ja vahinkokehityksestänne, jotta näette, millaista vastinetta olette saaneet rahoillenne. Tietoja voidaan käyttää hyväksi vakuutusten optimoinnissa ja kilpailutusajankohdan suunnittelussa.

Aika laittaa yrityksesi vakuutustenhallinta kuntoon?