Palvelumme

Palvelemme asiakkaitamme riskien kartoittamisesta ja vakuutusten kilpailuttamisesta aina jatkuvaan hoitopalveluun asti. Panostamme asiakaslähtöisempiin palveluihin tuodaksemme vakuutukset lähemmäs asiakasta.

Toiminnan- ja tuotevastuuvakuutuksen suosituksen yhteenveto

Vakuutuspaja

Haluaisitko tietää mitä riskejä yritykselläsi on ja miten vakuutukset kattavat ne? Tai maksatko kenties turhasta vakuutusturvasta? Vakuutuspajalla perehdymme liiketoimintaasi ja räätälöimme yrityksesi riskien mukaisesti optimoidut ja kustannustehokkaat vakuutukset.

Toiminnan- ja tuotevastuuvakuutuksen suosituksen yhteenveto
Vakuutusten kilpailutuksen yhteenveto

Kilpailutus

Haluaisitko kilpailuttaa yrityksesi vakuutukset, mutta tarjousten vertailu tuntuu hankalalta? Tai tietää, miten nykyinen vakuutusturvasi pärjää verrattuna muihin vakuutusyhtiöihin? Kilpailutuspalvelussa haemme tarjoukset kaikista relevanteista vakuutusyhtiöistä ja vertailemme tarjoukset hinnan sekä vakuutusturvan mukaan.

Hoitopalvelu

Tuntuuko vakuutusasioiden hoitaminen vastenmieliseltä? Tai koetko vakuutus- ja vahinkoasiat vaikeaselkoisiksi? Hoitopalvelussa saat ulkoistettua yrityksesi vakuutusten ja vahinkojen hoidon alan ammattilaiselle, jotta sinulle jäisi enemmän aikaa ydintoimintaasi.

Animoitu kuva asiakspalvelua hoitavasta miehestä

Keskeytysriskikartoitus

Keskeytysriski-skenaarion yhteenveto

Keskeytysriski-kartoitus

Tiedätkö, miten yrityksesi toipuu suuresta palovahingosta tai kyberhyökkäyksestä? Entä mitä kustannuksia tästä koituu ja miltä ajalta? Keskeytysriskikartoituksessa selvitämme yrityksenne merkittävimpien toiminnan keskeytystilanteiden vaikutuksen toimintaanne.

Keskeytysriski-skenaarion yhteenveto
Animoitu kuva palavista kuusista ja ihmisistä sammuttamassa

Yksittäiset vahinkopalvelut

Tarvitsetko apua yksittäisessä vakuutusvahingossa, muttet koe tarvetta muille palveluille? Palkkaa meidät avuksesi ajamaan yrityksenne etuja korvausneuvotteluissa.

Vakuution omakuutio vakuutusportaali avattuna kannettavalla

Omakuutio vakuutusportaali

Ovatko yrityksesi vakuutus- ja vahinkoasiat levällään etkä saa vakuutukirjoista selkoa? Haluaisitko tietää, miten vakuutusmaksunne ovat kehittyneet ja mitä vastinetta olette saaneet rahoille? Hoitopalveluasiakkaanamme saat käyttöösi markkinoiden kattavimman vakuutusportaalin, josta löydät kaiken olennaisen vakuutuksista ja vahingoista valmiiksi pureskeltuna.