Hoitopalvelu

Tuntuuko vakuutusasioiden hoitaminen vastenmieliseltä? Tai koetko vakuutus- ja vahinkoasiat vaikeaselkoisiksi?

Hoitopalvelussa saat ulkoistettua yrityksesi vakuutusten ja vahinkojen hoidon alan ammattilaiselle, jotta sinulle jäisi enemmän aikaa ydintoimintaasi.

Animoitu kuva asiakspalvelua hoitavasta miehestä

Asiantuntevaa ja selkokielistä palvelua

Ammattitaitoinen asiakapalvelu auttaa päivittäisissä vakuutusasioissa mm. akuuteissa muutostarpeissa, uusien vakuutuksien tarjouspyynnöissä ja vakuutusturvan kattavuuden selventämisessä.

Järkevät vakuutusratkaisut

Tarkkailemme yrityksesi vakuutusmaksu- ja vahinkokehitystä, etteivät vakuutusmaksunne nouse perusteettomasti. Lisäksi pyrimme aina löytämään asiakkaan riskien kannalta järkevät ja kustannustehokkaat vakuutusratkaisut.

Ajantasaiset vakuutukset

Pidämme huolen, että yrityksesi vakuutusturva pysyy ajantasaisena liiketoimintasi ja vakuutusehtojen muutoksissa. Lisäksi pyrimme vakuutusturvan proaktiiviseen kehittämiseen antamalla vuosittain yrityksesi kannalta relevantteja parannusehdotuksia.

Hyvästit vakuutuskirjoille

Otamme vastuullemme vakuutusdokumentaation oikeellisuuden, jolloin sinä voit olla varma, että ne ovat niin kuin pitääkin. Saatte lisäksi käyttöönne ohjelmiston vakuutusten hallintaan, josta löydät kaiken olennaisen vakuutuksiin ja vahinkoihisi liittyen valmiiksi pureskeltuna.
Lue lisää täältä

Oikeat korvaukset

Olemme tukenasi, kun sitä eniten tarvitset. Teemme vahinkoilmoitukset puolestanne, tarkistamme korvauspäätösten oikeellisuuden sekä edustamme yritystänne korvausneuvotteluissa.

Edunvalvojasi

Toimimme yrityksesi luotettavana konsulttina ja edunvalvojana kaikissa vakuutusasioissa. Meillä on lakiin perustuva velvollisuus aina toimia yrityksesi edun mukaisesti.

Nyt voin luottaa siihen, että vakuutusturvamme on riittävällä tasolla

Aika antaa yrityksesi vakuutukset
ammattilaisen hoidettavaksi?